Om Oss

The Path startades 2007 i Göteborgstrakten.

Efter att ägnat oss åt extremäventyr såsom avancerad djungeltrekking djupt in i Filippinernas “sista vildmark” sedan starten, har vi nu börjat med utbildningar av vårt eget beprövade system som heter The 4 Essential Life Goals, på svenska De 4 Grundläggande Livsmålen. Mer om detta kan du läsa under utbildningar eller föredrag.

 

Vem är Johan Bergman?

Jag startade The Path 2007 för att låta folk få uppleva gammal regnskog det man även kallar virgin rainforest.

2009 hamnade jag i en djungelöverlevnadssituation som tyvärr inte fick mig att fundera över livet, jag körde bara ner huvudet ännu mer och jobbade på. Efter några tråkiga händelser började jag mer och mer fundera över livet och varför det inte alltid blir som vi vill.

Efter att ha jobbat och jobbat och inte stannat upp för alla signaler om att jag måste stanna upp eller bromsa ner takten. Oavsett slutade allt med en stressrelaterad kris som jag feltolkade som en hjärtinfarkt. Tack och lov var det inte det, men istället för att ta detta som ett uppvaknande gick jag djupare ner i depression och hanterade detta med missbruk av mat och alkohol. I all denna röra började The 4 Essential Life Goals att formas, från att ha varit ett tankefoster till att mer ta form som konkreta verktyg till att vända sitt liv eller att optimera det liv man redan har.

Det är inte enkelt eller lätt att ändra sina invanda mönster, men det går.

Idag lever jag ett liv i mer harmoni med mig själv och mina värderingar. Jag lever idag det liv som jag känner att jag är ämnad för.

Jag brinner idag för att hjälpa, inspirera och träna dom som känner att dom inte lever det liv som dom är ämnade till, kanske bara vill optimera det liv du redan lever. Eller att stressen är för stor och behöver lära sig hur man hanterar detta på ett bra sätt.

Välkommen till The Path!

Johan Bergman